Imamo dobitnice Rio Mare poklon paketa!
Rio Mare odlučio je počastiti:
Marina B.
Sastojci
150 g sirnog namaza 150 g majoneze 2 Eva Eva tuna fileta u maslinovom ulju (2×115 g) 200 g svježih krastavaca 200 g Tjestenine Fusilli Podravka Sol Crni mljeveni papar Podravka 1 žličica Vegete Mediteran
Priprema
Od sirnog namaza i majoneze napravite lagani umak, začinite sa soli, paprom i Vegetom Mediteran. Tunjevinu usitnite i pomiješajte sa svježim krastavcima narezanima na kockice. Tjesteninu skuhajte i ohladite, dodajte tunjevini i krastavcima te sve zajedno prelijte već pripremljenim umakom. Savjet: Ovu salatu možete raditi i u zimskom periodu s kiselim krastavcima.
Kate
Tunjevina Jaja Krastavci Majoneza
Skuhati jaja i nasjeckati,nasjeckati krastavce,dodati tunjevinu i majonezu i gotovo!Brzo mljac njami njami
Ivana
Salata od tunjevine, tjestenine i artičoka
Ovu osvježavajuću ljetnu salatu sam probala u jednom dubrovačkom ribljem fast foodu, toliko mi se svidjela da sam je morala isprobati i kod kuće. Pošto je eksperiment uspio, dijelim ga s vama.
Sastojci: 180 g tjestenine fusilli 2 konzerve Rio Mare tunjevine 2 – 3 artičoke (kuhane, samo srce) 1 zelena paprika 1 crvena paprika 1 veća rajčica 1 mala glavica luka 1 žlica kapara malo svježeg peršina sol , papar žlica limunovog soka maslinovo ulje aceto balsamico
Priprema: Tjesteninu skuhamo. Paprike, artičoke, rajčice i luk narežemo na kockice, pazimo da su sličnih dimenzija jer tako puno ljepše izgleda. U veću zdjelu stavimo tjesteninu, na nju rasporedimo povrće i ocijeđenu tunjevinu, dodamo ulje, aceto, sok limuna i začine. Sve dobro promiješamo i poslužimo. Meni je ova salata najfinija kad se pusti sat vremena u hladnjaku prije posluživanja. Također preporučam da ne mijenjate tjesteninu, koristite fusille jer se oni najbolje sljube sa ostalim namirnicama. Dobar tek.
Čestitamo sretnim dobitnicama i molimo ih da svoje podatke pošalju na [email protected] s istog emaila s kojeg su i igrale u igri. Nova nagradna igra u kojoj možete osvojiti parfeme čeka vas ovdje!