Salata s piletinom

by | 23 ožujka, 2013

Sastojci:

  • 500 g pečenog bijelog mesa
  • 300 g kukuruza šećerca
  • 100 g neslanog kikirikija
  • 250 g spiralne tjestenine
  • 1 crvena paprika
  • 150 g mariniranih šampinjona
  • 300 g majoneze
  • 2 dl vrhnja
  • curry, mješavina začina

Priprema:

1. Pečenu piletinu i crvenu papriku narezati na kockice.
2. Kikiriki krupno samljeti, a marinirane šampinjone narezati na listove.
3. Tjesteninu i kukuruz šećerac skuhati u slanoj vodi, a potom procijediti.
4. U većoj posudi pomiješati piletinu, papriku, kikiriki, šampinjone, tjesteninu i kukuruz šećerac.
5. Posebno umutiti majonezu i vrhnje pa preliti preko sjeckanih sastojaka. Dodati malo curryja i mješavinu začina po želji te sve zajedno polako promiješati da se dobije ujednačena smjesa.

Izvor: Dobra hrana