Volite krumpiriće iz fast food restorana? Evo kako ih možete napraviti doma
KAD razmišljamo o idealnom prilogu uz meso ili ribu, pomfrit je često je prvo što nam padne na pamet. Svatko tko barem jednom proba pomfrit u McDon...
Sastojci:
Način pripreme:
1. Mrkve očistiti i naribati na krupno. Tikvice zajedno s korom također naribati na krupno.
2. Šunku izrezati na kockice.
3. Mikserom umutiti jaja, jogurt, ulje, svježi sir, mješavinu kukuruznog i pšeničnog brašna i praška za pecivo.
4. U pripremljenu smjesu dodati mrkvu, tikvice, šunku i začine po ukusu pa polako promiješati.
5. Okruglu tepsiju nauljiti i posuti brašnom. Staviti u nju pripremljenu smesu i odozgo je išarati kečapom. Peći u zagrijanoj pećnici na 200 ºC dok ne porumeni.
Izvor: Dobra hrana