Slana torta

by | 17 svibnja, 2014

Clipboard017

Sastojci:

  • 1/2 pakiranja oblatni
  • 500 g svježeg sira
  • 1,5 dl vrhnja
  • 200 g listova šunke
  • 3 jaja
  • 100 g kiselih krastavaca
  • 200 g majoneze
  • 100 g sira

Priprema:
1. Jaja skuhati, potom ih oljuštiti i krupno naribati. Kisele krastavce narezati na kockice, a sir krupno naribati.
2. Svježi sir i vrhnje dobro umutiti.
3. Prvi list oblatne premazati s malo pripremljenog nadjeva i prekriti polovinom listova šunke.
4. Drugi list oblatne premazati s obje strane nadjevom, nanijeti na šunku i posipati ribanim jajima.
5. Treći list oblatne također premazati s obje strane, nanijeti preko jaja i odozgo posipati kiselim krastavcima.
6. Četvrti list oblatne premazati s obje strane i nanijeti preko krastavaca, odozgo prekriti listovima šunkarice.
7. Peti list oblatne premazati samo s jedne strane i nadjevenom stranom prekriti listove šunke.
8. Pripremljenu tortu premazati majonezom i posipati ribanim sirom.

Izvor: lepotaizdravlje.rs/posaljirecept