Priprema: Kore:
1. Na pari otopiti 50 g čokolade.
2. Umutiti 5 bjelanjaka i 1 žumajak s 5 žlica šećera. Potom umiješati 8 žlica mljevenih oraha, žlicu brašna i otopljenu čokoladu, te sve lijepo pomiješati.
3. Uliti smjesu u lim obložen papirom za pečenje i peći u zagrijanoj pećnici na 200°C oko 20 minuta.
4. Na isti način od preostalog materijala ispeći još jednu koru.
5. Za to vrijeme, pripremiti čokoladni sirup: ukuhati vodu sa šećerom, pa dodati čokoladu i miješati dok se ne zgusne.
6. Ohlađene kore preliti vrućim sirupom. Nadjev:
1. Istući žumanjke sa šećerom, a zatim smjesi polako dodavati mlijeko neprekidno miješajući. Umiješati prašak za puding pomiješan sa 4 žlice brašna.
2. Istući margarin i pomiješati ga s kremom od žumanjaka.
3. Šlag pomiješati s mineralnom vodom, a čokoladu otopiti na tihoj vatri.
4. Nadjev podijeliti na dva dijela: u jedan dodati šlag, a u drugi sjeckane lješnjake i otopljenu čokoladu. Finalni postupak:
1. Tortu filati na sljedeći način: kora, crni nadjev, žuti nadjev, kora, crni nadjev, žuti nadjev. Posljednji sloj premazati šlagom. Ukrasiti po želji.