Špageti s tunjevinom i rajčicom

by | 9 prosinca, 2012

Ukusan i lagan ručak na brzinu!

SASTOJCI:

  • * 1 konzerva usitnjene tunjevine
  • * Makarone ili špagete
  • * 2-3 svježe rajčice 
  • * 1 veći režanj češnjaka
  • * Peršin

 

PRIPREMA:

1. Rajčice ogulite i isjeckajte na sitno.

2. U tavu ulijte malo ulja iz konzerve tunjevine, blago ga zagrijte i dodajte sitno isjeckan ili zgnječen češnjak. Kratko ga popecite i odmah dodajte tunjevinu i rajčice, pa sve neka kratko vrije na tihoj vatri dok se umak ne zgusne.

3. Makarone (špagete) obarite u slanoj vodi, a zatim ih procijedite i isperite pod mlazom hladne vode. Prelijte tjesteninu pripremljenim sosom, piše Yumama

 

Tagovi: