Priprema:
1. Krumpir skuhati zajedno s korom, a zatim ga oguliti i ispasirati.
2. Luk narezati na kockice, ljutu papričicu očistiti od sjemenki i peteljki te izmiksati u blenderu.
3. U dubljoj tavi na umjereno zagrijanom ulju popeći kumin i kurkumu u prahu 30 sekundi.
4. Potom dodati 2/3 pripremljenog luka i prstohvat soli. Pržite oko dvije minute uz neprestano miješanje. Zatim dodati đumbir i zelene čili papričice pa pržiti još dvije min.
5. Prženu smjesu pomiješati s pasiranim krumpirom pa dodati korijander, garam masalu, crvenu čili papričicu, mango u prahu, sol, brašno od slanutka i ostatak luka. Dobro promiješati rukama. Dodati sok od limuna i ponovno promiješati.
6. Od dobivene smjese oblikovati plosnate ćufte promjera 7,5 cm. Pržiti ih na umjereno toplom ulju s jedne strane tri minute, a zatim okrenuti drugu stranu pa i nju pržiti približno toliko. Tople ćufte preliti umakom od mente, vrhnja i chutneya.