1. Češnjak, kisele krastavce, mrkvu i celer narezati na štapiće, a luk na krupnije komade.
2. Tankim nožem izdubiti junetinu na više mjesta pa je špikati štapićima mrkve, kiselih krastavaca, celera i češnjaka. Zatim meso uvezati kuhinjskim koncem da zadrži željeni oblik i premazati ga senfom.
3. Pripremljeno meso popržiti sa svih strana na vrućem ulju. Dodati luk i povrće preostalo od špikanja, doliti juneću juhu i bijelim vinom pa začiniti po želji. Pirjati na umjerenoj temperaturi dok meso ne omekša, a tekućina napola ne ispari.
4. Pirjano meso izvaditi iz umaka i ostaviti da se ohladi te ga narezati na komade debljine 1 cm.
5. Povrće zajedno s umakom u kojem se pirjalo izmiksati i vratiti u posudu. Potom dodati komade mesa i sve kratko propirjati.
6. Njoke skuhati u slanoj vodi i poslužiti kao prilog uz gotovo jelo.