Sirovo mlijeko postalo je popularno. Evo zašto ga ne trebate piti
Društvenim se mrežama u posljednjih nekoliko mjeseci proširio krajnje neobičan trend - sirovo, nepasterizirano mlijeko. Naime, kreatori sadržaja ko...
Čak i ako ste možda dobri u kuhinji, vjerujemo da ste za neka jela pomislili kako ih je bolje prepustiti stručnjacima, no mi smo uvijek za malo eksperimentiranja jer nemamo što izgubiti.
Tako je i u slučaju ovog jela koje smo jeli u restoranima i od tada ga obožavamo. Riječ je o hrskavim pečenim krumpirićima s tartufima koji su savršen snack kad lagano ogladnite. I bez brige, krumpiriće ne morate pržiti u ulju da bi bili hrskavi – postoji i zdravija priprema koja je, ako se nas pita, još ukusnija. Za onu večer kad odlučite uživati u dobrom filmu ili knjizi, ovi krumpirići s uljem od tartufa, parmezanom i češnjakom pun su pogodak. Kako bi dobili hrskavost, krumpiriće je prije potrebno natopiti u vodi i ostaviti ih da stoje preko noći. Također, ulje od tartufa ostavite za kasnije, nakon što se ispeku, kako se ne bi izgubio okus tijekom pečenja, a za dodatni okus iskombinirajte ih s umakom od grčkog jogurta i limete. U videu pogledajte detalje recepta i dobar tek.
Foto: Pexels